Miriam Běhounková Krišková

Chci být vaším průvodcem na cestě k nalezení ztracené integrity.

Má vlastní cesta byla a stále je plná objevů. Co jsem pochopila, je, že k tomu, abych žila kvalitní a zdravý život, musím změnit především sebe, svůj přístup k sobě, „vyspravit se“.

Z nevědoucí oběti minulosti ze mě začal vystupovat zodpovědný člověk, který zná a žije svůj příběh. Přišla mi spousta podnětů, které přispěly k mému osvobození a vyvedly mě ze slepých uliček. Tři z nich se staly základními stavebními kameny pro mou vlastní cestu, vedoucí k tělesnému i duševnímu zdraví.

Souvislosti, které se mi s nimi propojily, chci nabídnout i vám. S mou podporou a pomocí se můžete i vy vydat po své vlastní cestě, která povede k vašemu fyzickému, mentálnímu, duchovnímu i sociálnímu zdraví. Vytvořím pro vás empatické, chápavé a bezpečné prostředí. V něm pak s respektem a osobitým přístupem k vám budeme objevovat vše, co vám brání být sami sebou, žít v celistvosti.

Mým cílem je váš zdravý pocit „jáství“, jistota, že váš přístup ke zdraví, pocitům i přáním patří k vlastnímu já. Jistota, o níž už nepřemýšlíte. Je tu stejně jako váš dech, jehož si nevšímáte, dokud je v pořádku.